Maak kennis met H-TEC koeltechniek uit Stiens

Onder de naam H-TEC ben ik, Raymon Herder, voor zowel particuliere als zakelijke klanten hét aanspreekpunt voor alles rondom koeltechniek / installatiewerk. Van het leveren en plaatsen van CV ketels en Airco’s in de particuliere markt, tot RVS bewerken, lassen en horeca techniek (vries- en koelcellen) in de zakelijke markt.

Ruim 10 jaar ervaring

Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met techniek en was de keuze tot een technische opleiding dan ook niet zo moeilijk. Na het behalen van mijn ‘1e monteur installatietechniek certificering’, ben ik bij Loodgieters- en installatiebedrijf Boonstra aan de slag gegaan. Wat begon met een bijbaan, werd al snel een werk & leertraject en uiteindelijk een vast dienstverband.

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Boonstra en een rugzak vol ervaring, heb ik in 2016 de stap gemaakt naar het ondernemerschap. Onder de naam H-TEC, afkomstig van Herder Techniek, ben ik nu dagelijks op pad (zowel in binnen- als buitenland) om een diversiteit aan installatiewerkzaamheden te verzorgen.

Meer weten?

Nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust eens vrijblijvend contact op. Ik help je graag verder!