Installatietechniek van a tot z

H-TEC is een allround koeltechnisch bedrijf met een breed dienstenpakket, onderstaand een greep uit de mogelijkheden. Heeft u specifieke vragen / wensen? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Airco’s leveren, installeren en onderhouden

Het leveren en plaatsen van Airco’s is een veel gevraagde dienst, waar we zeker in de zomermaanden enorm druk mee zijn. We leveren, plaatsen en onderhouden airco’s voor zowel de particuliere en de zakelijke markt. Van het plaatsen tot airco’s in woningen tot het onderhoud van airco’s in de landbouw sector.

Warmtepompen

Naast airco’s, leveren, plaatsen en onderhouden we ook warmtepompen. Een warmtepomp zorgt op een milieuvriendelijke manier voor verwarming van je huis en warm water in de douche en keuken. Het is een duurzaam alternatief voor je cv-ketel op gas.

Horeca techniek

Op zakelijk gebied zijn wij regelmatig actief in de horeca branche, waar we veelal worden ingezet voor de plaatsing van vries & koelcellen. Denk daarnaast bijvoorbeeld aan het realiseren van RVS bekleding / omhulsels voor de vries & koelcellen.

RVS bewerken + Lassen

Naast RVS bewerken voor de horecabranche zijn we ook veel actief in de scheepsbouw, waar we bijvoorbeeld het RVS railingwerk van schepen verzorgen. Daarnaast verzorgen we laswerk voor diverse opdrachtgevers. Van zetten, knippen tot ponsen.

Dak & zinkwerk

Wij verzorgen zowel de renovatie als eventueel het vernieuwen van uw Dak & zinkwerk. Lood, dakpannen, koper, singles.. het kan allemaal!

CV-ketel leveren, installeren en onderhouden

Onderhoud nodig aan uw CV-ketel of op zoek naar een nieuwe CV-ketel? H-TEC geeft u vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

 

Stel uw vraag   Offerte aanvragen   Meer informatie